Pier system gids

Ontdek het veelzijdige en stijlvolle Pier System, ontworpen door de Franse ontwerpers Ronan & Erwan Bouroullec. Dit multifunctionele opbergsysteem is de oplossing om al je spullen georganiseerd op te bergen. Met een slim plat verpakkingsontwerp is het Pier System eenvoudig in elkaar te zetten, te herconfigureren én te recyclen. Gemaakt van lichtgewicht aluminium en staal, met het minimale aantal onderdelen. Bovendien is het verkrijgbaar in een scala aan kleuren en configuraties, zodat je naar hartenlust kunt mixen en matchen. Creëer de perfecte opbergopstelling die past bij jouw persoonlijke stijl en interieur. Of je het nu in je woonkamer, slaapkamer, hal of kantoorruimte plaatst, het Pier System biedt je de vrijheid om werk, kleding en organisatie moeiteloos in elke ruimte te integreren. Ontdek de mogelijkheden van Pier System en laat je inspireren door zijn functionaliteit en design.

Voeg moderne functionaliteit toe aan je woonkamer met de Pier System 133. Deze mooie kast biedt handige opbergruimte met zijn dichte deurtjes, perfect voor het opbergen van spullen die je liever uit het zicht wilt hebben. Kleed hem aan met accessoires voor een persoonlijke touch.

Ontwerp je eigen droomgarderobe om al je kleding, schoenen en accessoires perfect georganiseerd te houden. Met verschillende kolommen en toevoegingen biedt het systeem de ideale oplossing voor het efficiënt opbergen van al je bezittingen. Op de foto zie je de Pier System 1011 en de Pier System 1042.

De Pier System 133 is de perfecte praktische designkast voor op kantoor. Met voldoende ruimte om documenten, kantooraccessoires en andere benodigdheden op te bergen, biedt Pier System de ideale oplossing voor professionele omgevingen.

Ontdek ook de mogelijkheden voor de kleintjes. De Pier System 11 is voorzien van een in hoogte verstelbaar bureau, waardoor je samen met je kind kunt genieten van knutselen en hobby's. Het is een fantastische toevoeging aan de kinderkamer en biedt een ideale plek voor creatieve activiteiten.

Berg je boeken op, en stel ze tentoon in de Pier System 133.