EROPUIT MET HAY

Ga eropuit met HAY en geniet van een perfect dagje weg! Of je nu van plan bent om een ontspannen dagje aan de kust door te brengen of een gezellige picknick in het bos te organiseren, HAY heeft de juiste spullen om jouw dag tot een succes te maken. Van zachte handdoeken tot to-go bekers die je drankjes urenlang warm of koud houden, kleurrijke tassen met handige vakken en leuke spelletjes, HAY biedt een scala aan producten die perfect passen bij jouw dagje eropuit. Wacht niet langer en bekijk nu onze selectie!

Het Trio Badlaken is een zachte katoenen handdoek met kleurrijke strepen. Hij is perfect voor het strand, het zwembad of het park. De handdoek heeft subtiele contrasterende details aan de uiteinden en is verkrijgbaar in drie verschillende kleurencombinaties.

De Mono Thermosfles is een herbruikbare fles die je dranken warm en koud houdt. Gemaakt van duurzaam roestvrij staal met een plastic deksel, is de Mono verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en twee verschillende maten.

De Everyday Tote tas is een kleurrijke en multifunctionele tas met meerdere compartimenten, gemaakt van dik en duurzaam biologisch katoen. De tas heeft twee sets handvatten waardoor je hem in je hand kunt dragen of over je schouder, verkrijgbaar in een tal verschillende kleuren.

Neem HAY Play Yahtzee met je mee en geniet van urenlang plezier! Met zijn vrolijke kleuren en leuke graphics is dit klassieke dobbelspel nieuw leven ingeblazen. HAY Play is er ook in Backgammon en Schaak.

Gerelateerde producten